Clue Answers Added – Amazon App Treasure Hunt Fashion Product for Rs.1 – 17th June

Amazon, Treasure Hunt, Fashion Bash, Answers, Clues, 17th June

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Amazon App Treasure Hunt Game Clues Answers For 17th June 2016

Amazon app treasure hunt clues answers for 17th june 11 to 2 PM . All Answers Below

1. 11.00 Am Clue Answer: Daniel Klein Anolog Womens Watch ,Idee Wayfarers Sunglasses

2. 11.15 Am Clue Answer: Caprese Women’s tote bag

3. 11.30 Am Clue Answer:Skybag Nylon 60 Ltrs Yellow hiking Bags

4. 11.45 Am Clue Answer: Samsonite Black wallet

5. 12 Pm Clue Answer: Idee Wayfarers Sunglasses bLack,Timex ironman Watch

 

Like Facebook Page to Get All Answers Clue in your Facebook

6. 12.15 Pm Clue Answer: BBlunt Back To Life Shampoo

7. 12.30 Pm Clue Answer:Joe Black Rectangular Sunglasses, Wildcraft hypdura 45 Liter Black rucksacks

8. 12.45 Pm Clue Answer:Diana Core Womens Shoulder Bag

9. 1.00 Pm Clue Answer: D’signer Anolog Black Watch,Samsonite Black Mens Wallet

10. 1.15 Pm Clue Answer:Mont Zermatt Anolog Black Dial Mens Watch

11. 1.30 Pm Clue Answer:Joe Black Rectangular Sunglasses Golden,Safari Greater polyster 65 Cm red Soft Sided Check In Trolley Bag

12. 1.45 Pm Clue Answer:Linno Perros Womens Clutch Black, Bblunt intense moisture shmpoo for seriously dry hair

 You Are Requested To Find Clue By Yourself Too. And If You Get The Correct Answer Please Comment Below.

Amazon, Treasure Hunt, Fashion Bash, Answers, Clues, 17th June

Amzon is back with Trasure Hunt Fash Product Sale. Each participant can purchase a Product once for each clue during the Promotion Period and cannot apply any other promotional code on an order for a Product made pursuant to this Promotion.

Standard shipping charges,applicable taxes,cash on delivery charges,payment and return policies available on the App shall apply to any purchase made by eligible participants under this Promotion.

Amazon App Treasure Hunt 17th June Clue Answers
* This Offer Is Valid For 17th June 2016 Only.
* Amazon Is Offering An Awesome Deal Where You Have To Give Right Answer . And You Will Get A Chance To Buy Product For Re 1 .
* This Sale Will Be Live On 11.00 Am And Each 15 Minutes You Will Get The Chance To Answer Correctly &Get A Chance to Buy Product For Re 1.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Offer Price Details: Old Price Rs. 5000 New Price Rs. 1

How To Get/Claim:

Download Amazon App : Click HERE

1. Visit Amazon App Treasure Hunt [Upcoming]

Amzon Treasure Hunt June
Amzon Treasure Hunt June

2. Guess The Correct Answer

Amzon Treasure Hunt June
Amzon Treasure Hunt June

3. Find The Product
4. Go To the Product Page
5. Buy Product For Rs 1

Previous Amazon App Treasure Hunt Game Clue Answers 10th MARCH

1. 10.00 Am Clue Answer:Fahrenhiet Wayfarer Sunglasses FA-2000-C6,Steve Madden Women’s Satchel (Black)
2. 10.15 Am Clue Answer:Levis FW 14 Blue Men’s Wallet (19193-0002)
3. 10.30 Am Clue Answer:Lavie Women sling bag (black),Diesel End-of-Season analog black dial men’s watch dz1596I
4. 10.45 Am Clue Answer:American Tourister Casual Yellow Backpack 67 W 092
5. 11.00 Am Clue Answer:Maxima Ego Analog Black Dial Men’s Watch with Wallet ,Aura Jwellery
6. 11.15 Am Clue Answer: Bagit Beige Wallet
7. 11.30 Am Clue Answer:Flying machine aviators shiny gun(FMS-111-205!62),
8. 11.45 Am Clue Answer:Puma allure east west black wallet
9. 12 Pm Clue Answer:Timex OMG analog Watch TWEG15421,Ray-Ban Aviator Sunglasses (Gold) (RB3025|001/51|58
10. 12.15 Pm Clue Answer:Maybelline Color Sensational Lip Polish
11. 12.30 Pm Clue Answer:Fossil End of Season Nate Analog White Dial Men’s Watch –JR1485,Levi’s Mens Cap,Blue
12. 12.45 Pm Clue Answer:Vogue Empower by Amrapali Charm Bracelet
13. 1.00 Pm Clue Answer: Mayhem Oval sunglasses,Skybags nylon 55 ltrs grey hiking rucksacks
14. 1.15 Pm Clue Answer:Caprese Women’s Sling Bag (Navy)
15. 1.30 Pm Clue Answer:Bajrangi Bhaijan Silver Pendent,Diesel DZ4209 Watch
16. 1.45 Pm Clue Answer:Maybelline Collosal Kohl Crushed Emerald
17. 2 Pm Clue Answer:Flying Machine –Orange Wayfarer,Senco Gold 22k Yellow Gold Drop Earrings
18. 2.15 Pm Clue Answer:Butterfly Womens Wallet Grey
19. 2.30 Pm Clue Answer:Fossil End of season buchanan Watch
20. 2.45 Pm Clue Answer:Flying machine wayfarer sunglasses FMS 088|160|108
21. 3.00 Pm Clue Answer:Maxima Ego Analog White Dial Men’s and Women’s Watch Combo with a Greeting Card,Superdry Women’s Handbag (Red Marl)
22. 3.15 Pm Clue Answer:Barbie violet children backpack EI-MAT0051
23. 3.30 Pm Clue Answer:FLYING MACHINE AVIATOR FMS 1103 COL 260 60,Giardano Analog 60070-01

Comment The Clues if you get to know.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *